Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cris Juanico

Cançonador i Músic pedrer de Menorca.

Biografia

Fa 30 anys que estic ficat professionalment en el món de la música, però en fa molts més que la música és el meu motor vital. Una constant inquietud m’ha fet tastar moltes de les cares de la música, des de la composició, fins a l'adaptació de lletres de cançons, també la producció musical i l'enregistrament de cançons, edició i distribució de discs, la producció de concerts, la docència, els espectacles musicals, etc., i tots aquests coneixements i experiències els he fet servir en cada treball que he presentat. 

Després de molt aprendre amb grups com Ja T’ho Diré o Menaix a Truà, amb qui he editat 12 treballs discogràfics, l’any 2002 m’instal de nou a Menorca per començar una carrera en solitari que, treball rere treball, s'ha anat consolidant. A dia d'avui, es tradueix en 9 discs de temàtiques ben diferents: Tabaluga viatja buscant el seny (2003), Memòria (2004), Jocs d'amagat (2005), Vola'm a sa lluna (2006) i Tot de mi (2008) amb la Original Jazz Orquestra de Taller de Músics, Pedres que rallen (2010), Dues Pedres (2012), Un Món de Nadales (2013), f(a)usta(2015) i Viu (2019), a més del recopilatori Tretze cançons desordenades+Tretze peces retrobades (2017). 

Som també el responsable dels estudis de gravació Aumon i del segell discogràfic del mateix nom, i form part de Miriscolti Produccions Creatives juntament amb na Dolors Boatella, des d'on gestionam la llibreria vaDllibres de Ciutadella de Menorca.