Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Cris Juanico

Cançonador i Músic pedrer de Menorca.

Estic aquí per fer intercanvi de contingut. Potser el que cerques encara no hi és i es podria incorporar. Prova de demanar-ho. 
KM 0
Què hi trobaràs? Doncs hi trobaràs proximitat, sense filtres. Podràs assaborir la llavor de noves cançons, el que serveix d'espurna per a fer noves composicions: àudios de primeres melodies, talls de cançons primitives, mots i paraules que m'han convidat a crear, primeres estrofes de lletres de cançons, imatges i fotografies de la Menorca que m'inspira, estampes de temps. resumint: elements que em conviden a fer cançons. I, perquè no, alguna d'aquestes cançons en acústic... 

També hi trobaràs vídeos amb informació del teu interés dels pròxims concerts: el lloc on es celebra, els horaris de les proves, accès a la venda d'entrades anticipades, etc., a més de notícies fresques i novetats dels nous projectes. 

Vols saber coses? Jo te les explicaré. 


3,00 € mensuals
TAST
Ademés del que s'ofereix al KM 0, aquí tastaràs cançons ja més elaborades partint d'aquells elements. Hi trobaràs àudios de maquetes de quan les cançons estan a punt per entrar a l'estudi de gravació, vídeos de cançons en acústic, de temes ja editats o de versions d'altres artistes, tot reinterpretat i ben cuinat.  
6,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual